headerImage

Luomisen voima

Kaikilla meillä on voima muuttaa maailmaa. Jokaisella ihmisellä on luomisen voima, mielen voima, visualisoinnin voima. Voit käyttää tuota voimaa juuri niin kuin itse haluat. Voit luoda iloa tai surua oman valintasi mukaan. Voit muuttaa sillä oman elämäsi, ja toteuttaa kaikki toiveesi. Voit luoda oman elämäsi sellaiseksi kuin sen ikinä haluat.

Löydä tuo voima sisältäsi. Löydä oma luomisen voimasi. Luo mitä ikinä haluat, terveyttä ja hyvinvointia, turvallisuutta ja runsautta. Voit käyttää omaa voimaasi oman elämäsi luomiseen niin kuin itse haluat. Sinun elämäsi on sinun elämääsi. Aivan kuin muiden elämä on heidän omaansa. Anna heidän elää sitä omalla tavallaan, ja elä itse omaasi. Sillä tavoin me kaikki voimme elää yhdessä vapaina.

Kaikkien aistien käyttö

Visualisoinnissa opit luomaan kuvia, ja affirmaatiossa ääntä. Noihin mielikuviin sisällytettiin myös tunne. Yhdistä nyt nämä kaikki, ja voit käyttää luovaa voimaa laajemmin ja monella tavalla. Kaikilla aisteilla luominen on paljon elävämpää ja vahvempaa. Käytä visualisointia ja affirmaatioita yhdessä, ja yhdistä kuva ja ääni, mielikuvat ja ajatukset.

Rauhan kukka
Turvallisuuden luominen
Siunauksen ja onnen luominen
Runsauden luominen

Rauhan kukka

Luo sisäinen rauhan kukka

Kuvittele taas mielessäsi kukka. Luo se elävänä mielessäsi, ja anna kukan mielessäsi avautua. Lisää tuohon kuvaan ääni, ja kuule kuinka kukka avautuessaan laulaa ihmeellisen kauniisti. Tunne kukka kädelläsi, ja haista sen huumaava tuoksu. Sisällytä tunne kokemukseen, ja koe kuinka tuo kukka säteilee rakkautta ja rauhaa, ja sen laulun ääni värähtelee tunnetta.  Tunne kuinka tuo kokemus täyttää koko olemuksesi ja sydämesi.

Näin opit yhdistämään kuvan, tunteen ja äänen toisiinsa, ja luomaan mielikuvia niillä kaikilla. Voit luoda tällä visualisoinnilla rauhaa ja harmoniaa sydämeesi. Kun käytät mielikuvituksesi koko voimaa, niin mielikuvasi ovat todellisempia ja vahvempia. Tunteen luominen on visualisoinnissa tärkeää. Luominen rakkaudesta ja onnellisuudesta tuo aivan erilaisen lopputuloksen kuin pelosta ja puutteesta luominen.

Takaisin

Turvallisuuden luominen

Luo rauhaa ja turvallisuutta

Pelko on yksi suurimmista ihmisen elämää rajoittavista asioista. Ilman pelkoa me voisimme tehdä enemmän kauniita ja onnellisia asioita. Me voisimme tehdä asioita, jotta tuottavat onnea ja iloa meille ja läheisimmille. Pelko kutistaa ihmisen maailman, ja estää meitä elämästä niin kuin on tarkoitus. Pelon takia me unohdamme unelmamme, ja piilotamme siipemme. Meidän on kuitenkin tarkoitettu lentämään ja iloitsemaan tästä maailmasta.

Visualisoinnin avulla voit vaikuttaa pelkoon luomalla turvaa ja sisäistä rauhaa. Voit laajentaa maailmasi luomalla turvallisuutta. Voit suojella itseäsi ja rakkaitasi visualisoinnin voimalla. Voit luoda itsesi ja rakkaidesi ympärille suojaavan ja rauhoittavan kehän. Voit lähettää rauhaa ja turvallisuutta kenelle vain haluat.

Valokehä

Muistele hetkeä, jolloin olet kokenut rauhan ja turvallisuuden tunteen. Palauta tuo tunne elävänä mieleesi. Muuta tuo tunne valoksi ja mielikuvaksi. Luo tuosta tunteesta ympärillesi kultaista valoa, joka luo rauhaa ja turvaa ympärillesi. Näe mielessäsi kultainen valo, joka ympäröi sinua. Valo muuttaa kaiken, joka sisältyy sen piiriin. Se luo ympärillesi turvallisen alueen, rauhan keskuksen. Maailma ympärilläsi on tämän valon piirissä turvallinen ja rauhallinen paikka.

Äänikehä

Hymise hiljaa, ja ympäröi itsesi myös äänellä. Sisällytä siihen rauhan tunteesi. Ääni värähtelee, ja luo ympärillesi värähtelevän äänikehän, joka luo ympärillesi turvallisuutta. Laula sanoja hiljaa hyräilemällä, tai vain omassa mielessäsi; ”Olen turvassa. Kaikki on hyvin. Valo ja ääni suojelee minua”. Ääni harmonisoi maailman ympäriltäsi, ja luo turvallisuutta elämääsi. Rauhan kehä Yhdistä kuva ja ääni, ja kuvittele kultaisen valon ympäröivän sinua, ja hymisevän omaa rauhan melodiaansa. Valo luo suojaavan kehän ympärillesi. Ääni värähtelee, ja harmonisoi alueen ympärilläsi. Voit laajentaa tätä kehää, ja lähettää turvallisuutta ja rauhaa koko maailmaan. Levitä rauha kaikkialle, ja tee koko maailmasta sinulle turvallinen. Kaikkialla vallitsee rauha.

Voit kietoa itsesi rauhan ja turvan kehään, ja olla aina suojattuna. Voit lähettää tätä turvaa kenelle vain haluat, milloin haluat. Luo aina rauhan ja turvallisuuden tunteesta. Voit luoda tuosta tunteesta äänellä ja valolla lisää rauhaa ja turvaa.

Takaisin

Onnen luominen

Luo onnea ja hyvinvointia

Luo onnea ja siunausta omaan ja läheistesi elämään. Valolla ja äänellä voit luoda onnea ja hyvinvointia. Luo elämääsi valoa ja kirkkautta, harmonisoi elämäsi. Elämä voi olla onnellista ja valoisaa. Se voi olla täynnä iloa ja rakkautta. Meillä on voima tehdä elämästämme kaunista ja ihmeellistä.

Kuvittele elämäsi täyteen valoa ja kirkkautta. Näe itsesi mielessäsi onnellisena ja tyytyväisenä. Siunaa valkoisella valolla koko elämäsi. Näe itsesi elämäsi tilanteissa, ja valo loistaa jokaiseen hetkeen. Kirkasta mielessäsi elämäsi ja maailmasi valolla ja rakkaudella. Loista tuolla siunaavalla ja onnea tuovalla valolla jokaiseen kohtaan sinussa ja elämässäsi.

Hymise, ja harmonisoi maailmasi ja elämäsi. ”Olen onnellinen. Kaikki on hyvin.” Kuvittele kuinka äänesi värähtelyt leviävät olemukseesi ja kaikkialle elämääsi. Tunne kuinka nuo värähtelyt harmonisoivat ja tasapainottavat kaiken. Elämäsi on harmonista ja onnellista. Kaikki on elämässäsi hyvin ja kunnossa.

Voit suunnata saman siunauksen myös kaikille läheisillesi. Voit nähdä heidän onnellisena ja täynnä valoa, ja lähetä heidän elämäänsä harmoniaa ja hyvinvointia. Laajenna se koskemaan koko maailma, ja siunaa se kaikkine asukkaineen omalla voimallasi.

Takaisin

Runsauden luominen

Luo runsautta ja rikkautta

Luo runsautta ja rikkautta elämääsi. Luo rajattomasti runsautta, luo itsellesi aikaa ja rahaa, ystäviä ja rakkautta. Jaa sitä myös muille, läheisillesi ja koko maailmalla. Luomisen voima on rajaton. Elämä on loputtoman runsas. Kaikille riittää sitä mitä he ikinä haluavatkaan.

Luo kuva elämästäsi runsaana ja täytenä. Näe mielessäsi elämäsi rikkaus ja runsaus. Sinulla on kaikki mitä ikinä haluat. Lisää ääni, ja hymise affirmaatioita; ”Kaikille riittää, kaikille on tarpeeksi. Minulla on kaikki mitä haluan. Elämäni on täynnä runsautta ja rikkautta.”. Tunne tuo rikkaus ja runsaus elämässäsi, kuvittele se mielessäsi elävänä ja selkeänä.

Luo vaurautta myös ympärillesi, koko maailmaan. Luo sitä ystävillesi ja tuttavillesi, siunaa heidät kaikki rikkaudella ja runsaudelle. Kaikkialla ja kaikille on tarpeeksi, runsautta riittää jokaiselle ihmiselle koko maailmassa.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com