headerImage

Elinvoima

Mielen elinvoima vaikuttaa suoraan kehon elinvoimaan. Kun mieli on aktiivinen ja positiivinen, me tunnemme olomme virkeiksi ja energisiksi. Tämä johtuu mielen vireydestä ja elämisen ilosta. Tuo sama virkeys ja tarmokkuus voidaan saada aikaan tietoisesti käyttämällä visualisoinnin voimaa.

Olemuksemme tarvitsee myös lepoa ja rauhaa. Rentoutuminen ja syvä uni lataavat energiamme täyteen voimaan. Ne palauttavat meidän elinvoimamme ja tarmokkuutemme. Syvä rentoutuminen ja nukkuminen perustuvat luottamiseen ja irti päästämiseen. Oikeanlainen nukkuminen ja rentoutuminen uudistavat tehokkaasti koko olemuksemme.

Rentoutuminen
Elinvoima
Syvä uni

Rentoutuminen

Rentoudu syvään, ja uudistu

Aloita rentoutumalla. Lepäämällä syvään voit uudistua ja palauttaa voimasi. Kehomme tarvitsee lepoa ja rentoutusta joka päivä. Kun päästät irti jännityksistä ja jäykkyyksistä, voit paremmin ja nukut syvempään. Kehosi ja koko olemuksesi uudistuvat, ja voit paremmin joka suhteessa.

Makaa aloillasi mukavalla alustalla. Kuvittele kelluvasi valon ja rauhan meressä. Valo kannattaa sinua, ja värähtelee rentouttavasti ja rauhoittavasti. Rentoudu tuohon valoon ja ääneen. Olet turvassa ja rakastettu. Valo tuudittaa sinua lempeästi joka puolelta. Se hyväilee sinua lempeästi, ja vapauttaa kaikki lihaksesi. Ääni laulaa ja värähtelee rauhoittavasti kuin kehtolaulu.

Kuvittele äänen puhuvan lempeästi ja rauhoittavasti. "Kaikki on kunnossa. Rentoudu. Päästä irti. Olet turvassa." Toista tätä affirmaatiota mielessäsi hiljaa ja lempeästi. Sisällytä siihen rauhan ja turvallisuuden tunne. Anna äänen värähtelyjen kuljettaa sinua yhä syvemmälle rentoutumiseen.

Kuvittele rentoutuvasi tuohon mereen. Sulaudu siihen, ja anna sen kannatella sinua. Kellu meressä, ja se ympäröi sinua pehmeänä ja lämpimänä. Päästä irti kaikista huolista ja murheista, anna kaikkien jännitysten sulaa pois. Tunne kuinka valo liuottaa ne kaikki pois. Luota mereen, ja päästä irti kaikesta.

Takaisin

Elinvoima

Luo lisää energiaa ja elinvoimaa

Luo itsellesi lisää energiaa ja elinvoimaa, ja kasvata tarmokkuuttasi. Me voimme luoda itsellemme lisää energiaa ja elinvoimaa kun tarvitsemme ja haluamme sitä. Tuo mahdollisuus on sinun sisälläsi, sinun kehossasi. Visualisoimalla voit saada tuon energian heräämään ja virtaamaan. Voit lisätä oman elinvoimasi virtaa, ja saada aikaan enemmän, ja olla enemmän läsnä elämässäsi.

Kuvittele sisääsi keltainen energiapallo, joka valmistaa elinvoimaasi käyttöösi. Kuvittele kuinka se kirkastuu ja muuttuu tehokkaammaksi. Kuvittele, kuinka valo alkaa sykkiä nopeammin, ja alkaa pumpata yhä enemmän energiaa sinun käyttöösi. Tunne kuinka tuo elinenergia virtaa kaikkialle elimistössäsi, virkistäen ja uudistaen. Tunne kuinka energiasi määrä lisääntyy pysyvästi, kun kehosi tuottaa sitä tehokkaammin ja enemmän. Visualisoi kuinka kaikki energian kanavat avautuvat ja voimistuvat, ja tuottavat pysyvästi enemmän energiaa.

Käytä affirmaatioita. ”Olen täynnä energiaa ja elinvoimaa. Joka päivä olen pirteämpi ja tarmokkaampi. Virkeys ja elinvoima kasvavat minussa joka hetki ”. Toista sanoja energisesti ja tarmokkaasti, sisällytä niihin tunne ja uskomuksesi voima. Tunne kuinka energia ja elinvoima kasvavat elimistössäsi, ja virtaa kehossasi kaikkialle.

Tätä harjoitusta voit tehdä milloin vain haluat saada lisää virtaa. Voit luoda mielelläsi lisää energiaa ja elinvoimaa tietoisesti visualisoimalla. Voit tehdä sitä aina aamuisin, ja saada energiaa koko päiväksi. Säännöllisesti tehtynä se kasvattaa kehosi elinvoimaa pysyvästi. Voit olla virkeä ja tarmokas läpi koko elämäsi.

Syvä uni

Nuku syvään, ja uudistu

Lepää syvään, ja nuku uudistavaa unta. Syvä uni voi parantaa ja eheyttää, ja palauttaa päivän aikana käytetyn energian. Sen aikana me sisällytämme kuluneen päivän kokemukset itseemme, ja voimme aloittaa uuden päivän aina uudistuneena ja virkistyneenä.

Kuvittele mielessäsi makaavasi pehmeässä valkoisten untuvien muodostamassa pesässä. Tunne makaavasi pehmeällä ja mukavan lämpimällä alustalla. Pesä sulkee sinut suojelevasti sisäänsä, ja olet täysin turvassa. Kuvittele kuinka valkoinen valo ympäröi sinua, ja suojelee sinua rakastavasti joka hetki. Tunne rauha ja turvallisuus. Olet turvassa, ja voit päästää kaikesta irti.

Päästä irti kaikista huolista ja ajatuksista. Anna niiden kaikkien mennä, ja vapauta ne. ”Päästän tästä irti. Annan tämän mennä.” Sano näin kaikille mieleesi tuleville ajatuksille ja huolille. Kuvittele niiden liihottelevan pois luotasi kepeinä kuin höyhenet. Anna niiden ajelehtia menemään, ja jätä ne huomiseen päivään. Päästä kaikesta irti, ja rentoudu syvään.

Kerro kehollesi haluavasi nukkua syvään. Kerro kuinka kauan haluat nukkua, ja milloin on aika herätä. Näin sisäinen kellosi säätää unesi oikeaan aikaan. Huomenna heräät virkeänä oikeaan aikaan, sillä kehosi voi silloin valmistautua heräämiseen. Kerro tämä itsellesi rauhallisesti ja vakuuttavasti. Luota kehosi sisäiseen toimintaan. Heräät aina levänneenä juuri oikeaan aikaan.

Päästä nyt irti itsestäsikin. Anna itsesi ajelehtia kevyenä kuin höyhen. Leiju pois, ja päästä irti kaikesta. Päästä irti tästä menetelmistä ja visualisoinneista, ja kaikesta yrittämisestä. Mitään ei tarvitse enää tehdä, kaikki on jo tehty. Anna kehosi hoitaa loput. Anna vain asioiden tapahtua niin kuin ne tapahtuvat.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com